Tillbaka i Galway

Nu ska jag skriva iordning det sista med källförteckningen och fixa till endnoterna i rätt format så år min thesis klar sen. har en tutorial med Gavin halv 4 så måste skriva ut den till dess så han kan kolla på den.

Var i Westport över helgen så därför inget skrivande. Fredagen var trevlig. Vi gick på Torrinos Italian restaurant och sean åt fillet steak som vanligt medan jag åt frutti di mare, vilket var mycket gott. Åt även garlic bread och panna cotta, mmmm! Sen gick vi en sväng till Seans local McGings men jag drack bara juice, tog ett glas rödvin till maten så det fick räcka, ville ju inte förstöra magen igen.

På lördagen gjorde vi inte så mycket. Gick en 1 timme ptomenad runt staden till The Quay och fikade i O'Cees när vi kom tillbaka. Sen åt jag god shepherds pie som seans mamma gjort. Det är köttfärs och morotsbitar i botten och potatismos över med riven ost på toppen, jättegott som sagt. Sen kollade hon och jag på TV medan Sean gick till stan i regnet och träffade Anthony o Sean mfl. Kände inte riktigt för det för de skulle till Heneghans där det alltid är packat med folk så kunde inte prata så mycket ändå eftersom de skulle träffa en massa andra också. Dessutom så skulle jag ju inte dricka ändå. Jag ritade av ett foto på seans syrras barn och det blev rätt likt.

På söndagen (igår) så gick jag till leisure centret och simmade 40 längder medan sean var ute och sprang längs järnvägsspåret, som nu är en motionsslinga. Efter det kopierade jag en del musik från seans bror keith och hans mamma. Kopierade The Cure greatest hits och några klassiska album. Finns några väldigt bra låtar på dem, jag gillar vissa typer av klassisk musik, men inte de av det mer 'bombastiska'  slaget.

Skulle se ett program om Kina, men höll på och fixade med uppstsen så glömde bort tiden, det retade mig lite. Det var en rätt bra helg, men lite seg eftersom jag mest kollade på TV och läste tidningar. De har ju inte internet så det är alltid ett litet minus ;) Maten var i allafall väldigt god!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0