Creatures of habit

Blir nog inget Cork nästa vecka. Om jag lyckas byta tisdagen med någon så förlorar jag ju lördagen, och jag vet inte om det är värt att åka så himla långt när det mesta ändå är stängt på en söndag, så det blir kanske att jag åker till Westport istället och sen tar tåget därifrån till Dublin på måndag eller tisdag, fast det beror ju på om Sean är ledig förstås, och det vet han inte förrän på onsdag.

Glömde ju nämna att jag mötte upp med Sean och hans mamma i Food 4 Thought på lunchen, för hans föräldrar var här och handlade. De är dock bland de mest förutsägbara människorna jag känner! Varje gång de åker till galway så stannar de först till i shopping centret vid Headford road, sen promenerar de in till stan och fikar på Elles cafe på shop street. Sen går alltid Frank några ärenden till olika musikaffärer för att köpa/reparera grejer medan Mary kollar runt lite och sen kanske de stannar till i t ex Dunnes för att handla mat innan de åker hem ;D

Frank har ingen mobil, så jag frågade hur de skulle hitta varandra igen "Well, he knows that I'm somewhere between Penney's and Dunnes" svarade hon, haha!

De hade redan fikat innan jag fick rast, men drack kaffe igen så att vi kunde prata lite, är ju några veckor sedan vi sågs. Jag åt en veggo panini, men det var så jäkla mycket cheddar ost på (vilket det tycks vara på allt de serverar) så jag börjar tvivla att det fiket lever upp till sitt namn (Food 4 thought). Hur som helst så fick jag veta att de håler på och bygger om sin porch hemma och att Mary fortfarande inte vunnit något nämnvärt belopp på bingon, medan en gubbe de känner visst vann både storvinst och Thailandsresa.

Ikväll har jag kollat lite på en 90 tals komedi med Sandra Bullock som heter Medan du sov (ja, inget vettigt på TV) och nu måste jag duscha och lägga mig för jag jobbar 9. Hatar att duscha när man är trött på kvällen, gör det hellre på morgonen, men det går inte att komma med blött hår till jobbet och mitt långa hår tar för långt att torka och det blir helt uttorkat om jag använder hårtork, så marsch iväg med mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0