I'm in deep shit!

Jag har ju lovat att vara hattmodell åt Emily på tisdag. jag trodde bara att det skulle tas några kort på kvällen efter jobbet, men sen kom hon upp til mig när jag var i info kiosken idag och sa att det är hela dagen på tisdag, hon vill ha mig där redan 11 på morgonen och hon har värvat en make up artist från loreal som ska sminka mig och fixa iordning allt och sedna ska foto shootet vara klockan 3 på eftermiddagen, och det går inte att ändra för det är enda dagen de kan.

Jag sa att jag skulle försöka byta jobbdag med någon, men vet inte vem som skulle vilja göra det, jag menar, man vill ju inte byta bort en av sina två lediga dagar i sträck för två separata dagar direkt... Törs inte fråga Niamh eller Medbh efter en till dag ledigt då jag redan efterfrågade den 14 och 15 för att jag ska på utställningsvernissagen i Dublin!!!
Usch, och imorgon jobbar Niamh, och hon var lite sur imorse för att en bokningslapp hade kommit bort från igår och för att jag bokat in en tant fel dag, trots att jag är säker på att hon sa att det var för igår kväll och inte ikväll, men de ordnade det, fast hon sa till mig iallafall och jag känner inte för att fråga henne för hon kan vara lite sur ibland...

Hu, egentligen skulle Aisling ha fått lösa det här, för hon är den som värvade mig till modellgrejen, men hon är ledig hela helgen!

Annars var jag i info kiosken hela dagen och hade en ok, men lite seg dag. Var där med Emer, så jag lärde känna henne lite bättre, och så Donal under lunchen. En Amerikansk tjej i 18 års åldern kom till oss och var nära till gråten, för hon hade suttit i eyre square med sin handväska och vänt sig om och sen när hon tittade till så var den stulen. Däri hade hon alla pengar, pass etc. hade inte ens kvar pengar till telefon!! Vi ringde polisen men de hade såklart inte fått in något, sen ringde jag amrikanska ambassaden i Dublin och fick prata med en man med mörk, knarrig, amerikans röst ;) Han sa att de kunde fixa nytt pass åt henne, men hon måste komma till ambassaden i Dublin på måndag, och hon skulle alltså missa sitt flyg hem den dagen och behöva boka nytt.

Sen var vi tvungna att skicka henne till polisen så hon fick göra en anmälan och hon kom tillbaka sen och sade att de gett henne pengar till tågbiljetten och sett till så att hon hade någonstans att bo till natten. Fy vad hemskt! Tänk att vara så långt hemifrån och förlora allt man har! och helt ensam var hon utan någon hon kände hon kunde vända sig till eller något! Det visar ju bara hur viktigt det är att ha lite kontanter utspridda när man reser och att ALDRIG lämna sin väska ur sikte!

Kommentarer
Postat av: carro

härligt blogg, du skriver bra :)

2008-07-05 @ 23:05:35
URL: http://carrof.blogg.se/
Postat av: Karina

Stackars tjej! Hoppas att det löste sig för henne. Vad skoja tt bo utomlands, har du pluggat och så? Jag förlovade mig faktsikt på Irland! Tycker att det är fint och vill gärna tillbaka :) Ha det gott!

2008-07-05 @ 23:08:30
URL: http://fager.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0