Barbecue i Bearna

Nu är jag tillbaks från en barbecue kväll som vi i turistbyrån samt folk från några andra företag i Galway bjöds på av the Twelve hotel i Bearna, Connemara. www.thetwelvehotel.ie

De olika hotellen brukar hålla på och ge oss en massa gratisgrejer bara för att vi ska ha dem i åtanke när vi bokar rum åt folk . De hade två killar som spelade gitarrmusik, jazz/flamenco stil. De var duktiga. De hade en gratis bar där det serverades mojitos, cosmopolitans etc ur små syltburkar och det blev några stycken!

Sen hade de BBQ buffé med massor av gott, jag är ju vegetarian (men äter fisk) så jag åt bakade couscous paprikor, sallad, mozzarella, tonfisk stek, majskolv, foliebakad lax, potatissallad etc. etc. Man blev proppmätt och gud så gott det var!

Sen fick vi chokladpaj, marängtårta, fruktsallad, och hallon och citron mousse till efterrätt. Mycket uppskattat!

De visade även runt oss i de olika sviterna och rummen. Den dyraste kostade 6500 kr per natt för ett par. Toan hade en två pers jacuzzi och glasvägg ut mot sovrummet så att man kunde se den som duschade eller badade därinne(!) samt dubbla duschar. Om man ville så kunde man få en privat kock upp på rummet som lagade mat åt en, eller en spa terapist som kom och gjorde behandlingar.

De marknadsför sig som ett 'boutique hotel'.

Jobbet var annars rätt segt på dagen. Jag var Queue buster för första gången, vilket betyder att man får gå runt ute på golvet och dela ut kartor och fråga folk om de behöver hjälp med enkla saker så att de slipper köa om de bara vill fråga en enkel fråga t ex medan alla andra tar upp tid och bokar biljetter och rum. Enda sega var att det var ovanligt lugnt, så det var ingen kö. Så till slut fick jag sitta bakom info disken iallafall. Det är där jag trivs bäst :)

Imorgon börjar jag halv 2 för jag måste till college innan och få papper påskrivna etc.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0