Första dagen av resten av mitt liv

Nu går jag inte i college längre, det känns mycket svårt och sorgligt. Jag har haft det så kul, jag kommer sakna alla, till och med våra lecturers som man retat sig så mycket på ibland. Idag började våra assessments, de pågår hela veckan och sen den 14 öppnar vårutställningen. Jag började även jobba i turistbyrån idag. Det gick bra, trots att det är en hel del nytt att lära sig; nytt elektroniskt bokningssystem för biljetter, svårt att hitta broschyrerna i de nya skåpen och så det faktum att vi nu måste göra både rumsbokningar och ge ut information på nedrevåningen, förr var det en separat bokningsavdelning på övervåningen.

Träffade dock ett trevligt amerikanskt pensionärspar som jag bokade in i Ennis och gav en massa tips och råd i säkert 45 minuter :)

Nu på kvällen träffades en massa folk från turistbyrån, både "gammal" personal och en hel del nytt folk som just nu håller på med en familiarisation tour av counties Mayo, Galway och Roscommon i Monroe's tavern som ligger på vår gata. En sån tur fick vi också åka på när jag började i Westport 2006. Det var trevligt, men jag var en av de första att gå hem för jag är så himla trött! Har liksom inte haft någon tid att koppla av. Först massor att göra med college, sen Westport och umgås med Laura etc hela helgen och nu direkt jobb på turistbyrån.

Är iallafall glad att jag bara jobbar imorgon och sen ska jag till Dublin i tre dagar och gå på RADIOHEAD konsert i Malahide castle på fredag och så ska jag se Vårutställningen i National college of art and design också :)

Kollade upp IMOCA, en organisation som delar ut ett ateljestipendium till en person som tar examen från art college i Irland, man fick söka till det i april. Jag är en av bara 5 shortlistade från hela landet och alla andra har gjort sina masters, så jag är den enda som kom med som är undergraduate. Coolt!!

Idag fyller världens bästa Helena 23 år. GRATTIS vännen, jag saknar dig såååå mycket!

Nu ska jag sova för jag är så trött...

Jävla grann till att spela dunka dunka jämt förresten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0