How can we know the dancer from the dance?

Skrev William Butler Yeats. En av hans texter står skrivna på en av dörrarna i Galway city museum där jag just har varit och kollat på några utställningar. En med en av våra tutors Micky Donnely, en fotoutställning om the old Western Railway och en mer keramikstudenter från mitt college.

Innan dess träffade jag Sean och åt soppa och brown bread i Food for Thought och dessförinnan var jag i college. Jag åkte dit halv 10 för att sätta igång min video, men den hade rullat hela natten för ingen hade stängt av den igår. Sen gick jag runt oc fotograferade allas konstverk, det tog 1,5 timmar att gå igenom allt!

Jag pratade med Stuart och Norma som sålde kataloger och så träffade jag på Maria och Sarah och hittade en gigantisk spindel som bodde i ena kontakthålet i hennes atelje, så Maria tordes inte gå in där, haha! De flyttade ut ur sina hus idag och skulle köra hem alla sina saker.

Nu lyssnar jag på Sparklehorse - Good morning spider, nästan lite ironiskt! Men den skivan är jäkligt bra, köpte den när jag var i Dublin förra veckan. Om någon halvtimme måste jag tvinga mig att börja städa, vår lägenhet är så hemsk så det går bara inte att beskriva! Har ju varit så mycket på sistone med college, jobb etc, så allt har bara förfallit! Det ligger berg med kläder, kartonger, konstmaterial, papper, tidningar, påsar, pryttlar, skivor, vykort, böcker etc etc precis överallt. Det står en skrivmaskin och tar upp halva köksbordet, det ligger ett berg med saker på soffbordet, sängen är obäddad... *suck* var börjar man???

Jag vet inte om jag är glad eller ledsen. Ledsen för att jag inte är student längre, glad för att folk gillar utställningen, ändå känns det som om jag hoppats på något mer, vad exakt? Jo, jag hade önskat att jag hade träffat på Maeve och Selma på utställningen, men det gjorde jag inte, och så önskar jag att jag hade sålt något, men det har nästan ingen gjort dåligt nog, bara de som haft saker för under 2000 kr... Snåla jävlar, haha!

Sen önskar jag att jag hört från någon betydelsefull person... eller något.. typ Maeve (andra Maeve) i Galway arts centre som skulle kolla på mina grejer idag...hoppas hon fortfarande vill ha med dem i en utställning.

Imorgon är det Seans födelsedag, men jag har inga pengar förrän jag får lön den 28, så var tvungen att senarelägga hans present ;) Ska iallafall ut och äta imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0