Ane Bruns nya signerade skiva kom med posten!

Jag har inte gjort så värst mycket idag. Först satt jag och slöade med datorn i några timmar mitt på dagen och sen cyklade jag till gymet där jag spenderade ca 2 timmar. Körde cross trainer i 30 min, step maskin 10min, rodde 5 min och gjorde sitt ups, stretchade + 5 olika styrka maskiner. Gick bra och jag kände mig duktig :)

Sen handlade jag mer soya mjölk och yoghurt i Dunnes och hälsokostaffären och köpte en massa apelsiner och äpplen som jag lade i den fina fruktskålen jag köpte i förrgår.

Blev så glad när jag kollade i brevlådan för Ane Bruns nya skiva som jag förbeställde från Bengans hade kommit! Om man beställde den via hennes hemsida innan releasen så fick man ett signerat exemplar :) Var ju lite rädd att den inte skulle komma fram eftersom mammas paket kom bort i posten och likaså LP skivan från e-bay. Men den här kom lyckligtvis!

image177

Skivan är jättebra, men jag hade redan hört alla låtarna på hennes myspace förra veckan så inga överraskningar direkt. Inget slår dock A temporary dive, en av de bästa skivor som någonsin gjorts. Jag hittade den i en second hand affär i Dublin för ett år sedan och gav den till Seans syrra Laura så hon skulle få höra lite skandinavisk musik. Hon gillar Stina Nordenstam, Tori Amos etc så det passade bra, för hon älskar den skivan och har sagt massor med gånger hur mycket hon gillar den. Ane spelar förresten i Dublin i maj så jag kanske ska dit, har inte bestämt mig än. Jag har ju aldrig sett henne live eftersom jag bor här.

image178

Såhär gott åt jag för ett tag sedan. Sallad och den kvarvarande sushi rullen som jag gjort igår kväll. Tog lite för mycket wasabi på bara, så det gjorde ont i näsan hehe ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0