'There will be blood' rekommenderas!

Kom just tillbaka från Galway Omniplex efter att ha sett 'There will be blood' med Sean. Jag förstår varför Daniel Day Lewis fick best actor Oscarn med den rollen. Han var verkligen, obarmhärtig, skruvad, skitig, konstig och ändå hejade man på honom genom större delen av filmen. Paul Dano var också riktigt bra som den jobbige frikyrko pastorn som försöker driva ut djävulen ur reumatiska händer etc.

Han var med i The Ballad of Jack and Rose och Little Miss sunshine också, den förstnämnde var även Daniel Day Lewis med i och båda är jättebra!
image133

I år har jag sett tre filmer på bio: No country for Old men, Juno och There will be blood de är bland de bästa jag sett och rekommenderas! Jag älskar verkligen att gå på bio, slår dvd alla gånger eftersom vi har en så dålig tv, är ju lite skillnad om man har värsta surround systemet och stor wide screen tv.

I skolan gjorde jag några radikala förändringar på mina två tavlor eftersom jag inte var helt nöjd med dem och lärarna hade klagat på några grejer, så jag hällde färg på de ställena. De kommer antingen att älska eller hata det, troligen det sistnämnda ;)

image134

image135

Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så snöade det, men det låg inte kvar. Vädret har varit jobbigt ostadigt hela dagen. Maria kunde inte komma till skolan förrän på seneftermiddagen, för hon var insnöad i Swinford i Mayo, me där är det ju alltid kallare än här. Med 'insnöad' så menas att det var några cm snö som gjorde att hon inte tordes åka ända till galway eftersom de enbart har sommardäck på bilarna här, så inte svensk innebörd av ordet direkt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0