Tom fick i allafall inte bättre betyg än jag

Åkte en sväng till college idag (sista dagen innan påsklovet) för att kolla vad jag fick för betyg på våra assessments. Jag fick 68%, lägsta jag fått sen tvåan. Annars har jag alltid legat på 70 och vid jul fick jag 72... men får trösta mig med att ingen annan fick över 68 förutom min rival Tom som också fick 68. Tur som sjutton att han inte fick mer än jag för han är så himla dryg! Men lärarna tror väl att de peppar oss mer till degree showen om de ger oss låga betyg och klagar på allt nu. Kanske inte så smart tänkt för det kan ju ha motsatt effekt...

Stod i min atelje och skvallrade med Geraldine och Loretto i nästan en timme. De är två vuxenstudenter och hur trevliga som helst. Vi snackade lite skit om vissa, men det får man göra när det sker orättvisa saker. T ex att Tom är Deirdres gullebarn och fick en hel atelje att hänga sina tavlor i på förra årets vårutställning, trots att alla andra treor bara fick 2 meter väggplats var!!! sen så fattar inte jag varför alla de konstnärer som kommer någonstans, får bäst betyg etc nästan alltid är de mest arroganta, som trampar på alla andra för att få sin vilja fram, är allmänt ignorenta etc. Jag vill vara en konstnär som är duktig och som det går bra för men som samtidigt är ödmjuk och omtyckt. Finns de???

Kolla bara på Paddy i trean. Han får alltid högst betyg i skolan (trots att jag inte förstår vad som är så speciellt med hans rinnande färg på rå tavelduk...) och sen trampar han helt på alla andra och gör sig osams med folk och pratar knappt med de andra treorna för han är ju "så mycket bättre än dem". Minns att alla hatade honom i tvåan för att han snodde folks taveldukar och målade over dem o sa att han trott att de ändå skulle slängas för att de stod i ett förrådsrum! Eller Tom som klampar in i andra folks ateljeer och säger åt folk att vara tysta för att han inte kan koncentrera sig. Trots att folk bara pratar i SIN EGEN studio! Eller Selma, som jag för övrigt tycker är trevlig, men tydligen så var hon skitjobbig att dela atelje med förra året eftersom hon inte ville bli störd alls, bara framhävde sig själv etc.


Var i stan innan skolan och betalade elräkningen och ntl (tv/telefon/internet) räkningen. Skönt att ha det överstökat i allafall. Blodsugare, säger jag bara!

På vägen hem gick jag till en musik affär och hämtade ut en pedal som Seans pappa Frank bett mig hämta.

Blev helt dränkt för det har regnat i ett streck hela dagen och jag tog inget paraply för de är ändå värdelösa på de trånga trottoarerna för man stöter bara ihop med folk och sen har man ingen stans att göra av det blöta paraplyet plus att de alltid vänder sig ut och in... Enda gången jag använder dem är om jag är finklädd och ska någonstans t ex till jobbet eller om det verkligen spöregnar. När man ska hem så kan man ju ändå byta om hemma.image180

Nä nu ska jag äta mina apple crings. 72 kalorier per påse och enbart äpplen och kanel i påsen. Svingoda!!!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

vart kan man köpa dom? :)

2012-01-18 @ 19:06:29
URL: http://prbykajsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0