Bra kväll --> bakis och skoskav (men det är okej)

Det blev en lyckad kväll igår!
Träffade Sarah på min gata och sen gick vi till Catriona som bor 10 min bort vid the docks. Sarah hade dock glömt köpa cider så vi gick tillbaka till off licencen igen, för inget folk hade kommit än.

Väl hos Catriona så fanns det en hel del onyttigheter att äta: chips, hummus, guacamole, svenska skorpor (jag tog inte med dem), chiliost, minipizzor, rostad potatis, marängtårta, banoffe pie, mina chokladdoppade jordgubbar, lösgodis, jelly beans etc.
image453
Sarah

Mina jordgubbar blev braksucce, alla var helt lyriska och med Sarahs banoffe pie så tyckte de nog att det var helt utomordentligt bra att vi blivit bjudna! Vi brukar ju inte umgås med det här gänget så ofta annars, utom i skolan. Det var en hel massa folk där, Collette och Roisin som vi känner från skolan, men sen flera av Catrionas andra kompisar från Galway, en vän från Cork, några tjejer som går i tvåan i college som vi aldrig pratat med förr etc. Jag och Sarah pratade mest med en tjej som hette Emelie från Cork, (sarah är ju också därifrån), hon var jättetrevlig! och så med Roisin förstås, men hon gick lite tidigare.


image454
image455
Catriona med blomma i håret och Roisin i rött äter jordgubbar

Sen fortsatte vi till The Rosin Dubh. Catriona delade ut några ihoprullade blad som hon köpt i indien som vi skulle röka. Jag röker ju inte, men dessa var inte svårrökta direkt, de luktade som rökelse och såg ut som ett ihoprullat vinblad. Såg nog ut som knark dock och gav en sotig smak i munnen ;) men jag kan försäkra att det inte var det. Jag pratade en hel del med en tjej som går andra året i print, hon var trevlig och vi dansade ihop när vi tappat bort de andra en stund. En full, lite tjock kille kom fram och ville att vi skulle dansa med honom när vi just hade anlänt, vi tackade nej som tur var, för han gick upp och började breakdansa på golvet, han kunde verkligen inte det så det såg hemskt ut!!
image456
Catriona försöker blåsa ut tårtan med ljus som fortsatte att tändas igen, så det blev nästan en liten eldsvåda ;)

Idag är jag skapligt seg, men min hangover börjar ge med sig nu runt halv två ;). Dock har min hud skavts bort på flera ställen på mina tår så det gör ont! Jäkla skor att vara obekväma, mindes inte att de var så dåliga, men det var för att jag hade nylånstrumpa i dem de andra gångerna...

Sean har gått en promenad, hade gärna följt med, men mitt huvud måste återställas lite bättre först.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0