Falafel till lunch och målarfärg på händerna

Nu är jag tillbaka hemma. Jag grundade mina målardukar med två lager färg och fixade till ett par detaljer på en annan tavla som var i stort ett klar.

Sen runt halv 3 åkte jag in till stan och där köpte jag falafel på marknaden. Det var otroligt gott, länge sen jag åt det! Dock höll jag på att bli blåst på 1.50 euro ;) Falefeln konstade 5.50 euro och jag räckte fram en 5 euro sedel och ett 2 euro mynt. Han gav mig ingen växel tillbaka och när jag bad om den så fattade han inte vad jag menade (killen var spansk tror jag). Jag fick tjata flera gånger men han sa bara att jag räck fram ett 50 cent mynt och en sedel, vilket jag visste att jag inte gjort för jag hade stått och kollat på myntet medan jag köade. Fick mina pengar till slut i allafall och han ursäktade sig ;)
image388

image389

Jag satt vid kyrkan och åt min falafel.

image390

Märks att sommarsäsongen börjat, för jäklar vad med folk det var längs shop street. Hade nästan glömt hur busy Galway är på sommaren...

Sen stötte jag ihop med Sean utanför ett cafe och vi gick till Charlie Byrne's bookshop där jag köpte Winnie The Pooh The Complete Collection of stories and poems för 10 euro. SOm jag sagt tidigare så älskar jag barnboksklassiker, sist köpte jag ju Lewis Carol's samlade verk. Har faktiskt letat efter en samling med Nalle Puh på engelska i ett tag nu, men det har varit svårt att hitta till ett överkomligt pris, men detta är ju second hand och så tror jag att det har varit ett pappersomslag på boken från början, nu är det endast den gröna insidan med guldtryck.

image387

Har inte hört något från Anthony än, så får se om vi möter upp med honom eller inte. Seans mamma ringde i allafall nyss så jag pratade med henne en stund, och så har Maeve i Galway arts centre mailat mig igen om att hjälpa till med att ta ner utställningen imorgon, så det ska jag göra. Brukar ju få några hundra i lön för mödan också, och det behövs ju alltid.

Oj, nu ringde just Anthony så vi ska träffa honom i stan om 10 min, så bäst att pallra sig iväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0