Lilo and Lisa


Laura är hemma. Sean blev skitöverraskad när hon kom ner från övervåningen och han trodde att hon var i Afrika!! Jättekul att se henne men hann bara prata med henne i någon timme så här långt för sen skulle hon på grillfest hos några kompisar.

Keith (brorsan) kom hem för ett tag sen. Han har just gjort slut med Lisa, de var tillsammans i 1,5 år och kom jättebra överens med hennes familj etc. De bråkade visst mycket och hon var för bossig enligt honom. Vi gillade henne men jag har alltid vetat innerst inne att det bara var en tidsfråga... Nu varje gång telefonen ringer har han varit livrädd att det ska vara hennes föräldrar som ringer för att skälla ut honom eftersom han var den som gjorde slut och hon tydligen tog det rätt hårt...

Men hon var för mycket av en homebird och han ville resa, jobba utomlands etc. medan hon inte nånsin vill lämna lilla westport och antagligen bygga hus granne med hennes familj etc. Mary (Seans mamma) är dock liite etrött på att agera agony aunt. Laura separerade ju från Mic, moster Cathleen från sin man och nu Keith från Lisa...

Tråkigt med Lisa dock, för vi kom alltid väldigt bra överens...

Sean har just varit ute och träffat Sean McFadden och går nu en promenad men ska snart hem.

Keith har skaffat trådlöst internet. Har aldrig kunnat surfa hemma hos dem förr så det är super! Laura kommer snart hem så då kan vi prata lite mer. Keith verkar ändå ta det rätt hårt... han ser inte helt glad ut där på andra soffan.

På måndag får vi skjuts till Galway för Mary o Laura ska till systern Carol i Athenry och kolla in min utställning också, för hon åker ju hem innan vernissagen.

Kommentarer
Postat av: Zoller Wollstonecraft

Klickade runt och hittade någon som publicerat bilder på Pink Floyd på sin blogg och då kan man ju inte låta bli att läsa vidar :)

- cheers! Zoller

2010-03-15 @ 20:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0