Slutet är nära

Det känns lite konstigt. Jag är nästan klar med min sista målning i college. Sen ska jag aldrig mer måla någonting i den här skolan *snyft* Känns oerhört konstigt måste jag säga.

image435

Jag målade större delen av dagen. hade tänkt gå hem runt 6 men Maria erbjöd sig att köra mina stolar och grejer in till stan så jag slapp trixa med dem på bussen och se löjlig ut ;) Så jag väntade i skolan ett tag och sen körde hon och Sarah hem mig och de båda pinnstolarna samt ett par påsar med prylar och min tripod. Men tripoden måste jag släpa tillbaka till skolan igen, för jag glömde att jag nog kommer behöva den när jag ska dokumentera mina tavlor... :/

Hur som helst så har jag ätit ett par mackor och flingor nu och ska gå en promenad med Sean. Han var just på en promenad, men när jag sa att jag hade väntat på att gå en promenad med honom när det är en så fin kväll, så sa han att han inte hade något emot att gå igen :)

Vi fick en ritning som visar var alla ska vara på utställningen och jag fick de två ateljeerna jag efterfrågat yay! Nu är det bara att vänta på att tvåorna som är där städar ur sina grejer och sen kan jag börja skrapa och måla. Måste köpa grejer att tapetsera med samt målarfärg.

Såg att både Artspace studios och Engage studios i stan tar emot ansökningar så jag ska ansöka till dem. Om man har tur att få ateljeplats där så kostar det ca 300 kr i veckan och det är ju inte så farligt. Är lättare att jobba där än hemma och så har de utrustning, kameror m.m man får låna. Är iallafall värt ett försök.

Måste fixa iordning min ideas book, har knappt skrivit något i den på ett tag utan bara hålit alla ideer i huvudet och det är inte bra när det blir assessments...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0