Tapetklister under skorna

Jag var i skolan hela eftermiddagen och tapetserade. Inte helt lätt, men jag är ganska bra faktiskt, med tanke på att det är mönsterpassning och jag aldrig har tapetserat förr :)



Jag köpte även en testtub med grön färg, eftersom den ena väggen ska vara grönmålad, det är där mina foton ska hänga.
Jag är nöjd så här långt!



Jag har gjort ungefär hälften nu.

Det blir inget att gå ut ikväll. Sarah kunde inte gå eftersom hon skulle vara hemme med Maria eftersom det var något med hennes pojkvän som ska åka iväg nånstans. Catriona och hennes bästa kompis Aisling skulle gå, men jag är ju inte direkt intresserad av magdans och det kostade att komma och titta. sen efter skulle det vara mellanöstern disco, och då kommer man nog känna sig lite utanför om man inte dansar magdans, annars om Sarah hade följt med så hade vi ju varit två som inte kunde något, men jag kände inte för att gå själv. Dessutom går ju Eurovision song contest snart också. Här skiter ju alla i den men jag ska ändå kolla. Irlands kalkon kom ju inte vidare, så ingen kommer nog kolla (hade de nog inte gjort ändå), men jag ska kolla på BBCs coverage med Terry Wogan som kommentator, han är ju lite kult.

Kollar på Webb TV just nu, ett musikbyrån program om Londons musikscen med Laura Marlin etc. Hon är himla bra! Med lite tur kanske hon kommer hit och spelar snart. Fan vad jag gillar London, saknar det!

Ane Brun spelade i Dublin den här veckan men jag hade inte tid att åka. Hade varit kul om Laura hade bott i Dublin (och inte i Swaziland) fortfarande för då kunde vi ha gått tillsammans och bott hos henne som på den gamla goda tiden.

Tycker förresten så synd om Sean. han har haft lite problem på jobbet med en arbetskamrat som hatar honom(!) och jävla idiotchefer som håller på arbetskamraten fast han är jätteoförskämd för att han varit där längre och så klagar de på att han inte jobbar hårt nog etc. bara för att kan alltid blir utkallad av olika supervisors för att göra andra grejer etc och vilka ska man lyssna på egentligen?. Han ska leta nytt jobb snarast möjligt för det där jävla stället är han för bra för.

Nu börjar snart ESC finalen så ska poppa lite popcorn. So Not MY Genre, men det är ju lite tradition eller nåt ;)


På väg hem vid lough Atalia. En kille seglade optimistjolle och fick värsta fräsen och sen välte den och han fick simma en bra bit. Såg så kul ut!

Kommentarer
Postat av: Linn

Håller med. Jag gillade och StorBritaniens bidrag. Visst var han med i X-factor? kommentatorn på bbc är bäst. som sagt, tror bara folk i sverige fattade björn tyvärr. Så du bor i dublin? jag bodde där i 8 månader :)

2008-05-25 @ 10:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0