Hos Seans föräldrar

Seans mamma ligger på soffan och kollar på Reeling in the years, ett program där varje avsnitt visar ett år i musik och bilder med text som berättar. Är ganska intressant att se olika händelser från Irland på 70-80 talet. Bomber, demonstrationer, dålig ekonomi, kravaller, kriser, politiker, Margaret Thatcher, IRA.... Det är 1983 idag.

Tur att Seans bror Keith skaffade wireless internet förra året, för förr hade de inget internet när man var där på helgen och då blir jag lite rstlös för jag är smått beroende av att kolla min email, facebook etc. så då fick vi alltid gå till något internet café och betala hutlösa priser.

Vi kom hit vid två och fikade på Gavin's café. Sean betalade min kaffe, soppa och brown bread. Ikväll ska han betala min middag på Nepalesiska restaurangen vid floden. Han har gått och blivit riktigt generös. :) Vi ska träffa Sean McFadden och Anthony där klockan 8. vet inte om jag ska ha på mig klänningen jag tog med eller bara mina byxor och tröja. Men byxorna är för fula för att gå ut en lördags kväll, med målarfläckar på dem och uttöjda knän. Nej, det får nog bli klänningen, trots att den nog är för fin istället. Vi ska jag bara till restaurangen.

Vi måste åka hem imorgon kväll igen, för Sean jobbar klockan 11 på måndag och det är så jobbigt att ta 7 bussen på morgonen, hela dagen är förstörd sen för att man är så trött... Förstår inte hur jag klarade att ta bussen klockan 7 varje morgon när jag gick i gymnasiet i Vadstena. Först en buss från oss till Bona, trots att bussen vi fick byta till gick förbi vår hållplats men inte stannade för att det var en express buss, och sen byte nere vid Platensgatan för att ta 610 till Vadstena. Vi kom dit klockan 8 och skolan började 20 över... College började i allafall först klockan 10. Det var lagom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0