Kaninen var död!

Nu är jag i full färd med att måla. Killen som är chef för galleriet i Dublin mailade mig igen och sa att jag får så mycket plats jag vill, så nu måste jag verkligen få ihop något! Gick promenad runt Terryland med sean och gick förbi Petworld för jag gillar att kolla på djuren (kaninerna) i djuraffären nu när jag inte kan ha några egna djur.

Vi såg en fläckig kanin som låg ner konstigt med ögat öppet. Jag tänkte att antingen så är han död eller väldigt sjuk, för de sovet ju inte med ögat öppet! Vi gick en sväng och kollade på reptilerna men när vi kom tillbaka så låg han likadant så då gick jag till kassan och sade till dem att jag trodde att en av deras kaniner var död.

En tjej gick och kollade och jag hade rätt, den var död och stel som en pinne när hon lyfte upp den. Fy vad hemskt! Skulle inte ha gått dit för det var så sorgligt att se den döda kaninen, trots att jag inte ens kände den att jag inte kunde sluta tänka på det på en lång stund efter.... De öppnade just när vi kom dit (öppnar 12 på en söndag) så de hade väl inte hunnit kolla till djuren än och missat att han dött över natten... stackaren, tur att ingen unge just köpt den om den var sjuk så att den dog direkt hemma hos dem.

Sen fikade vi i shopping centret och jag köpte jordnötter med skal, jordgubbar och ärtor på Tesco och sen gick vi hem och jag har målat sen dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0