Talar ni Svenska?

Idag jobbar Sean från 1-9, så jag var och fikade med honom på Amnesty caféet på innan han skulle till jobbet. sen gick jag till Powell's konstnärshandel för att köpa stretchers, och trodde att jag skulle få prata med Catriona, eftersom hon jobbar där. Men då fick jag veta att hon åkt till Berlin i en vecka, tjejen där sa att hon skulle åka med en kompis och jag slår vad till 100% om att det är Colette eftersom hon bott i Berlin ett tag och ofta åker dit och hälsar på. Jag vill också dit! Catriona och de var ju där på sommaren också en sväng efter Florence om jag inte minns fel. Hon sa att jag bara måste dit för det är helt i min stil med alla retro grejer och second hand affärer. Måste, måste när jag får råd!

Jag åt lunch på Kappa-Ya, min vanliga sushi, och läste vidare i Pink Floyd boken. Nu har jag kommit till delen då Syd Barrett blivit sinnesrubbad och de funderar på att sparka honom ur bandet. Tragiskt, för han var ju så bra innan det gick utför.

När jag kom hem klistrade jag dit lösögonfransar på nedre delen av ögat och tog några kort i Clockwork Orange anda. hehe, så här blev den bästa:


Sen fixade jag med den lilla videosnutten jag jobbade med igår, men jag måste ju redigera varenda bild och det är ca 200 bilder... gaaah!!!

Nu på kvällen gick jag en promenad innan det blev mörkt runt förbi sjukhuset och ut till Terryland där jag kollade på skor i Galway shopping centre (men köpte inget såklart) och sen handlade jag lite mat, CD-R etc på Tesco innan jag gick hem.

Jag laddade ner ett dataprogram till Sean igår och brände det just på CD så nu funkar det att köra. Det är ett Teach yourself Swedish program så att han kommer igång med att lära sig svenska igen, för han har inte pluggat något på flera månader, tror han är så uttråkad med boken och CDn han har så det kanske kan vara kul att göra lite interaktiva övningar istället. Ska se vad han tycker nu när han kommer hem snart. Han var jätteambitiös när han just varit i sverige sist, men nu är det ju två år sedan, och när man inte hör språket eller besöker landet så svalnar ju självklart intresset. Trots att jag försökt locka med svenska filmer och tidningar etc ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0