Westport med grabbarna

Ensam tjej i Westport den här helgen då! Ska hem till Seans familj och sen gå ut till Indiska restaurangen med Sean McFadden och Anthony. Seans (alltså min Seans) mamma är ju i Swaziland och Sydafrika med Carol och hälsar på hans andra syster Laura som bor i Swaziland sedan ett år tillbaka. Därför är ju bara Frank och Keith hemma, men Keith ska väl ut med sina kompisar och Frank spelar ju varje lördagkväll i O'Grady's med Eamon.

 Vi måste tillbaka hit imorgon kväll för jag jobbar 8.45-6 på måndag så hinner inte ta morgonbussen. Har ju bara varit i Westport 2 gånger på 5 månader, nästan skandal ju! Först var jag där veckan efter min födelsedag i april och sen en gång i juni, men sen har jag och Sean varit lediga olika dagar och han har åkt dit några gånger när jag antingen jobbat eller haft andra grejer planerade.

Vill läsa Circa art magazine nu!!! Jag är ju med i en artikel i den tidningen, och den har just kommit ut men de hade inte fått in den i Galway än, hoppas jag kan få chans att läsa den innan jag åker till Prag för jag vill ju veta vad hon skrev om min utställning!

Håller på och laddar nya Portishead skivan till iPoden så man har något att lyssna på på bussen. Måste väl fixa iordning allt nu då... Just ja, igår ansökte jag till ett 4* hotell här i stan som receptionist. Har inget intresse för det jobbet, men min situation börjar ju bli lite desperat snart... Hotellet ligger lite på utkanten av stan, i Terryland, så det blir inte så kul att ta sig dit i vinterns mörker och regn när jag inte har körkort och det inte går bussar mellan dhär vi bor och hotellet... men får det nog inte ändå, det är ju värsta striden om jobben just nu och Maria på mitt jobb sa att hon ansökt till massor med ställen men inte fått ett enda svar och jag har ju inte hört ett knyst om jobbet i Sverige jag ansökte till heller. De kan väl åtminstone skriva och säga att tjänsten är tillsatt så min slipper undra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0