En till lördag med vackert väder

Idag var det sånt underbart vårväder. Förra helgen så var det ju också soligt och fint, men då var vinden ändå lite kylig. Idag däremot kunde man gå i t-shirt utan problem. Våren är min favoritårstid på Irland. Det är då vi får mest solsken. Förstår inte varför de flesta turister alltid envisas med att komma i Juli, det är en av de regnigaste månaderna.

Sea Road

Det kryllar av rosa, blommande körsbärsträd över hela stan, koltrastarna sjunger, solen värmer, rosorna och maskrosorna blommar... Kan det bli mer vår än såhär?!


Änden av Abbeygate street
Jag gick en liten promenad i solskenet, men blev inte så långt som jag först tänkt eftersom jag var hungrig, så jag styrde mina steg mot lördagsmarknaden och köade en stund vid Govindas vegetarian food for peace, som drivs av en Hahre Krshna kille. Världens bästa Kitchiiri curry gör han iallafall, så inte undra på att kön blir rätt lång.


Sen satt jag och åt den vid kyrkan och lyssnade lite på en kammarorkester som spelade. De har visst nåt som heter Galway showcase nu helgen där olika företag visar upp sig, de har några kulturevenemang etc. för att marknadsföra staden inför Volvo Ocean Race.

Innan jag gick hem gick jag förbi south park i The Claddagh och hämtade lite grus att använda till modellen jag höll på att bygga. Där finns den här fina båten med ögon.


Sen gick jag hem och jobbade med min animation en stund. Animerade hur en av mina burk-tankar revs på samma sätt som de riktiga. Det är så kul att jobba med!



Nu ska jag kolla på ett program där de försöker sammanföra skådespelarna från de första Star Wars filmerna. Jag älskar vintage star wars.

Kommentarer
Postat av: Lilla Fröken

Svar: Ja du måste verkligen åka till Skottland. Det var otroligt vackert och roligt där.



Båten med ögon var fin. Sedan blev jag väldigt nyfiken på vad det var för TV-program du såg. Minns du vad det hette? Jag är Star Wars-fan.

2009-04-20 @ 23:16:10
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0