En frusen sämstdag

Usch, ännu sjukare idag. Det var spöregn och riktigt skitväder hela natten och hela dagen idag. Det gjorde att det kändes riktigt kallt i lägenheten under natten, för jag hade stängt av elementen för ett par veckor sen för att det var för varmt. Nåja, att jag frös så mycket kan ju ha berott på att jag troligtvis hade feber också... Fick gå upp runt 4 och ta en actifed tablett för det kändes som om mina bihålor skulle sprängas när jag låg ner.. usch!

Byggjobbarna har tydligen hunnit med att täcka in takreglarna idag iallafall... Usch att vara byggjobbare i dåligt väder.

Usch, ush, ush! Regnigt, kallt och blåsigt...
Idag har jag suttit större delen av eftermiddagen med att strukturera om min hemsida. Själva utseendet är detsamma, men jag har ändrat om kategorierna till en egen video kategori där alla videor ligger (istället för på varje enskild projektsida som de gjorde förr), lagt till en sida för Docks Projektet, gjort nya länkar på framsidan etc.

Ska göra om layouten med så småningom, för det har varit likadant nu i över ett år, men ska vänta tills jag får ihop något riktigt bra, kanske göra ett flash intro etc. så detta får duga så länge: www.ceciliadanell.com



De presenterade nya budgeten idag på TV och den är väl dålig som vanligt... Vi arbetslösa ska få 2% mindre i veckan, men värst är det för arbetslösa under 20 år, för de ska få 50% mindre i veckan. Och så lite andra ändringar som jag inte orkade lyssna på.

Var nere i Daybreak och köpte frimärken så jag kunde posta påskkorten jag skrev igår. Vädret var så uselt så jag är glad att brevlådan ändå inte var så långt bort.

Synd att jag inte har en termometer för jag vet inte om jag fryser för att det är kallt inne eller för att jag är sjuk - eller både ock antagligen. Försöker laga lite kvällsmat nu och sen ska jag prata med mamma i telefon. Sean har övergett mig och åkt till Westport i ett par dagar. Uhu, känns lite tomt faktiskt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0