Allahjärtans blus på allahjärtansdag

Jag och Sean gick en promenad på dagen, trots några droppar regn, och sen åt vi lunch på lördagsmarknaden. Sean åt potatiscurry och jag åt falafel. Vi fikade i Amnesty Cafét och sen skildes vi åt för att kolla lite själva i affärer.

Jag hittade samma skjorta som Ingrid köpte för några dagar sedan, kolla här. Vill inte att det ska verka som att jag härmar dig här, Ingrid, men den var så fin att jag bara var tvungen att köpa en jag med när jag såg dem i affären. Först skulle jag vara traditionellt motsträvig dock och hänga tillbaks blusen och sen skynda runt i varenda affärer för att se om det kanske fanns något som jag hellre ville ha (fast det egentligen inte gjorde det) innan jag till slut gick tillbaka och köpte den ;) Sån är jag bara för att jag inte har så mycket pengar och då vill jag vara säker på att det jag köper är vad jag verkligen vill ha...



Snart måste jag börja göra mig iordning förresten, för Sean har bokat bord på en Italiensk restaurang klockan 6 och nu är klockan redan 5. Egentligen tycker jag att Allahjärtansdag är lite fånigt, så vi skulle inte ens gå ut och äta idag var tanken (och så ville jag inte vara för kommersiell så det var därför jag gjorde mitt eget kort och muffins igår). Vi hade tänkt att gå ut och äta igår eller nåt istället, men då jobbade ju Sean så sent så det fick bli idag iallafall. Blir nog mysigt ändå hoppas jag.

Förresten så blev Sean mycket imponerad av min lilla överraskning igår kväll. Jag hade även sprungit ner till off licence butiken nära oss och köpt en flaska rödvin som vi delade på, så det var trevligt.


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Bra köp!! Jag har också haft på mig den idag, så himla fin tycker jag!

2009-02-14 @ 23:47:20
URL: http://enoughisenough.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0