Jag ska till Belfast imorgon!

Sådär, då var bussen till Dublin och vandrarhemmet i Belfast bokat. Hittade ett ställe som ligger bredvid Botanic Gardens, vilket visst ska vara det trevligaste området med universitetet intill och många coola ställen att kolla in. Jag hade tänkt boka två nätter, men bokade tre av bara farten för bädd i dorm kostade bara 5.66 euro per natt! Har inget emot att sova i dorm, har ju gjort det förr vid flera tillfällen och det är alldeles för dyrt att försöka hitta ett single room.

Vet inte riktigt varför jag fick infallet att åka till Belfast. Egentligen skulle jag till Dublin i ett par dagar var tanken, men så tänkte jag att jag vill ju hinna se lite ställen här på ön om jag nu flyttar hem om ett halvår, och i Belfast har jag aldrig varit. I Dublin har jag ju varit hundra gånger, men blir kanske att jag åker dit nästa helg eftersom jag vill kolla på Mamma Andersson utställningen där och lite annat. Måste ju skriva en recension av en utställning till min ansökan till curator utbildningen. Först hade jag tänkt att åka till Dublin torsdag, fredag och sen vidare till Belfast lördag, söndag, måndag. Men, alla gallerier, museer etc. är ju stängda på söndagar och måndagar så det känns ju lite som ett slöseri med tid att åka dit då. Därför åker jag till Belfast redan imorgon och tar Dublin senare.

Lite synd att Sean jobbar så han inte kunde följa med, men det blir nog bra ändå, det finns massor som jag vill se. Ska kolla in Ormeau Baths Gallery, Botanic Gardens, de berömda väggmålningarna på Falls Road (ska se om jag kan åka/gå nån guidad tur eller nåt eftersom jag ogärna går till de områdena ensam). Ska bli jättekul! Som en liten mini semester ungefär. Nu måste jag ta reda på lite mer om stan och vad jag bör se och göra.

Får se hur mycket jag hinner med, men där finns ju varvet där Titanic byggdes, bussturer ut till Giant's causeway etc. så blir nog inte svårt att hitta grejer att göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0