Tisdag_och allt som hände för länge sen.

Nu har jag slösat en dag på att göra detta:

* Kopierade papper som måste skickas till för att få medical card
* Åkte ända ut till Ballybane för att bli tillbakaskickad in till stan av en irriterande tjej i health centret. Tydligen måste jag träffa nån handläggare om jag inte haft medical card förut som bara är öppen imorgon förmiddag.
* Promenerade därifrån till Wellpark och Atlantic Homecare där jag köpte häftor till häftpistolen, en brödform så jag kan baka brownbread och ett plastskynke att breda ut på golvet när jag målar.
* Åt en god ciabatta med mozarella i Java's.
* Rotade igenom och tog kort på gamla foton jag tog för flera år sen eftersom jag inte har nån scanner.
* Håller just nu på och sträcker tavelduk på två små stretchers jag köpte igår och kollar på sista delen i en serie om barnboksillustrationer på BBC4 (bästa kanalen).

Klockan 9 ska jag till Blue Note på avskedsfest för Maria och Tom som åker till Korea i två år. Inte riktigt i form, men kanske aldrig får träffa dem mer, så bäst jag går.

Min kropp känns slö och konstig. Blir fortfarande lite snurrig när jag står länge eller anstränger mig. Hoppas det går över snart. Har ju ätit järntabletter i en vecka nu. Men nu har jag mens, så då blir det väl värre kan jag tro.

Här är några av fotona som jag tog kort på:

I Cork med klassen i november 2004. Tog en rulle svartvita kort och tyckte det här var fint. Tänk att jag aldrig lyckats ta mig till Cork sen dess, måste ta mig i kragen och åka och hälsa på Sarah och Aisling nån gång... Men det tar ju nästan 5 timmar med en skitbuss...


Mitt rum i Renmore 2004. Ser mysigt ut men tro mig, det var svinkallt, köket var så vidrigt att man inte ville ställa någonting ätbart på bänkarna (allt var liksom flötigt av fett), och det fanns en öppen spis som inte funkade i mitt rum med ett sånt jäkla drag, så jag tryckte i en massa tidningspapper i skorstenen och tejpade igen öppningen och sen när det blåste så ryckte det som fasen i plasten. Spenderade mesta tiden med att kolla på de tre kanaler som jag kunde få in på seans föräldrars gamla stenålders TV och de jag bodde med pratade knappt med mig. haha! Tacka vet jag dem jag bodde med i tvåan, även om huset var lika dåligt ;)

I Vadstena med mormor och brorsan, augusti 2005.

Några av mina klasskompisar och våra tutors Mike och Deirdre (till vänster) väntar på bussen i nån liten by nära Köln, våren 2007.

På flygplatsen utanför Dusseldorf. Debbie, Eimear, Roisin och jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0