Corrib Princess

Idag var en sån där dag när man är glad att man jobbar för Failte Ireland (Galway tourist office) eftersom man får gratis treats från olika ställen lite då och då. I kväll fick vi en gratis båttur med Corrib princess som går på River corrib. Turen går från Woodquay och tar ca 1,5 timmar. Man går upp till Lough Corrib och sen tillbaka igen. Det var ett gäng av oss som åkte efter jobbet och vädret var underbart.

Innan vi lämnade Woodquay. katedralen i bakgrunden och de tyska praktikanterna.

Ombord. Vi fick en massa vin. De kom hela tiden och fyllde på våra glas.

Akter

Menlo castle


När båten vände tillbaka mot Galway gick vi och satte oss på nedrevåningen och blev serverade mat i form av oliver, lax, brown bread, spansk omelett, nötter etc. Vi fick även Irish coffe och After eight mints. Gott med tanke på att vi inte hann äta efter att jobbet.

Sen drog Gary fram gitarren och det blev att jag spelade ett par låtar. Efter det var vi tillbaka i hamn så vi gick ner till Bierhaus runt hörnet från där vi bor och fortsatte dricka och prata. Några av de andra funderade på att gå till en nattklubb, men jag gick hem runt halv 12. Jobbar ju 9 imorgon och känner inte för att vara bakis som sjutton imorgon. Himla trevlig kväll iallafall. Nu kommer vi alla att rekommendera Corrib Cruises ännu mer i fortsättningen!

Kommentarer
Postat av: gaystyle

Bra och fin blogg! :)



/ http://gaystyle.se

2009-06-16 @ 03:01:24
URL: http://gaystyle.se
Postat av: Linda

Aha då har jag ju koll påläget känns det som,hihi.

Underbart nbi ser ut att ha haft det på er tur, gud vad roligt,helt annan kultur än i Sverige eller?

2009-06-16 @ 18:54:42
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0