Rödvin på en filt och encounter with Tom

Igår var en jobbförmiddag från helvetet igen, var inte fullt lika bakis som efter Catrionas födelsedag, men fick ändå springa och spy två gånger på jobbet och en gång på morgonen innan. Vad fasen är fel på min mage!!?? tål fan inte alkohol. Annars mådde jag inte sååå illa, var mest bara magen som spökade. Antagligen för att jag inte åt någon ordentlig kvällsmat innan vi började dricka.

Det skulle alltså vara vår vanliga Hitchcock filmkväll hos Cat, men när jag kom dit vid nio så var vädret så fint att Cat och en tjej hon just lärt känna som heter Ann-Marie satt ute på en filt nära hennes hus och drack rödvin. Det blev en mycket trevlig kväll på filten, en till flaska rödvin och ett par cider som vi delade på. Det är vid såna tillfällen som man inte märker att man blir full, haha!

Ann-Marie är förresten syster till Paul som driver Bell Book and Candle där jag samma förmiddag köpte Stone Roses skivan. Jag har sett henne där men kände henne inte. Hon var hur trevlig som helst och kände till och gillade min konst som hon sett på min hemsida och på vårutställningen. Fick även veta att det är hennes uncle som driver Ernies greengrocer runt hörnet från Bell Book and Candle och kom på att jag sett henne jobba där också, för hon jobbar på båda ställena lite sporadiskt. Annars är hon konstnär och experimentell musiker och kan hur mycket som helst om musik och vintage kläder etc. Hon har jobbat i en vintage affär etc.

Minns en gång i våras när jag handlade i Ernie's och hon var i kassan och sa att hon tyckte jättemycket om min konst, och jag blev lite ställd för jag kände ju inte henne och visste inte hur i fasiken hon kunde veta vem jag var (jag är ju ingen kändis direkt). Men det var ju alltså hon kom jag på sen. Jag hade gett Paul ett vykort innan vårutställningen förra året med min hemsideadress och hon hade kollat in den och även sett utställningen.

Igår kväll skulle jag jobba med animationen men var så himla trött. Fikade med Sarah och hennes pojkvän på Java's efter jobbet och det var trevligt att se henne igen.

Idag har jag jobbat 9-6 men är nu ledig i 4 dagar woohoo! Måste dock säga att jag trivs så himal bra på jobbet just nu. Älskar mina arbetskamrater och kommer så himla bra överens med Medbh, min supervisor också. Fick höra av henne att Mickael Jacksom dött i morse. Missade det igår kväll eftersom jag inte såg nyheterna. Hon sa att det kändes så mysko, för hennes brorsa som dog i en bilolycka i början av maj var jättestort Michael Jackson fan och hon tog med honom på en konsert när han var ca 10 och hon var runt 15. När Michael Jackson steg upp genom golvet och konserten började så blev han så extatisk att han svimmade, två gånger till och med! Hon tyckte att det kändes konstigt för nu var både han och Michel döda...

Verkar som om hon och brodern stod varandra väldigt nära. Han var snickare och byggde bokhyllorna och bordet som vi har i fikarummet. "Finns mycket här på kontoret som påminner mig om honom" sade hon. Måste vara så hemskt för henne. Medbh... tycker så mycket om henne så det känns så tråkigt.

Nu sitter jag iallafall i ateljén och borde börja få nånting gjort känner jag. Åh, just det. Åt lunch i McSwiggan's bar idag eftersom vi fick en 50% discount voucher. Då upptäckte jag att min gamla klasskompis (och fd rival) Tom jobbade där. Vi var de två som slogs om bästa betygen kan man säga och i slutändan fick jag bättre än honom och blev Student of the year. Samtidigt trodde alltid han och Dee att de var bättre än alla andra. Det blev att vi andra snackade en hel del skit om dem pga deras "översittarfasoner" men nu får jag lägga av med det för både Tom och Dee har varit trevliga mot mig nu när jag träffat dem nyligen och Tom var så himla trevlig i McSwiggans idag och sade att han verkligen gillat målningarna jag visade i Ocean Race utställningen osv. Och Dee har ju också ateljé i Engage och visade runt mig första gången jag var här. Måste ju komma överens med dem eftersom vi har många gemensamma vänner inom konstvärlden. Och nu när vi inte är "rivaler" längre så kan man ju slappna av lite mer.  Han hade fått studio resicency grejen i Galway Arts Centre i augusti, jag sa att jag också blivit tillfrågad men fick tacka nej eftersom jag redan hade ateljé samt jobbar då. Han var rätt imponerad av att jag fått pengarna att åka till Berlin också, så det var helt ok.

Sen glömde jag mitt paraply vilket han upptäckte, så det var snällt! Fast minns att jag tyckte att han var jättechysst när vi var i Köln i trean men sen blev han jobbig igen, så vi kommer väl aldrig att bli bästisar direkt ;)


Kommentarer
Postat av: teddy

stackrs dig tjejen. Man tål allt mindre har jag märkt. Kan också bli jätte dålig.

2009-06-26 @ 20:33:19
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: teddy

Nej det är verkligen ingen hit :( Förmodrar att jag kommer att må så på söndag...hehehe.

Ja han tackar och bockar :) Men tycker att det är alldeles för varmt just nu...

2009-06-26 @ 21:18:42
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0