In the eye

Igår bestämde jag mig för att gå på bio mitt på dagen. Jag ville se The Reader som Kate Winslet vann sin Oscar för och den visas tydligen bara på dagtid i Eye Cinema, som ligger i wellpark där jag bodde förr. De är också lite billigare än Galway Omniplex som ligger närmare oss. Minns att det var särskilt billigt om man var student, för då gick det att gå för 5-6 euro på vardagar men bara 4 euro på tisdagar före 20.30, "Ruby Tuesday - student Tuesday" kallar dem det. Om man inte var student skulle det kosta 7.25 på en vardag. Jag halade självklart fram mitt gamla utgångna studentkort och bad om en studentbiljett, och eftersom vårt college glömde skriva dit en "expiry date" på kortet, utan bara ett "issue date" som var i september 2007, så kan jag ju låtsas att jag får använda samma kort i två år på skolan (funkar för de som inte riktigt har koll) så jag fick min 4 euro studentbiljett. Haha, billig bio! Man får inte vara dum ;)

Eye Cinema har fin utsikt över Lough Atalia. Hit gick jag minst en gång i veckan när jag bodde 2 min därifrån och inte hade DVD spelare etc.
Filmen var förresten riktigt bra. Men när jag tänker efter så har just Kate Winslet varit med i många filmer där hon går runt eller visar sig naken, särskilt med ryggen vänd ;) Gör det en hel del här och även i Holy Smoke och Little Children bla. haha! Bra var hon iallafall, värd sin Oscar.

Sen hade det klarnat upp lite efter filmen, men gud så råkallt det var, det var så rått att det värkte i mina bihålor när jag gick ut (händer inte så ofta i Sverige).  Jag promenerade iallafall till Terryland där jag handlade lite frukt och grönsaker på Tesco och så var jag i Extravision och kunde inte hålla mig utan köpte Narnia - Prince Caspian som fd hyrfilm, eftersom jag kollade på ettan kvällen innan. Har köpt en del fd hyrfilmer på Extravision, bla första Narniafilmen.

Efter kvällsmaten när Sean kommit hem så gick vi till Blue Note där jag drack ett glas rödvin. Det var trevligt men lite kallt, för vi satt precis vid dörren ut till deras Beer garden. När vi kom hem så kollade jag på Narnia, fast ettan är bättre, som jag sa tidigare.

Sarah textade och hon kommer till Galway på fredag så då ska vi ta en fika, har ju inte sett henne sen vår graduation! Hon skulle fråga Catriona och Geraldine också så kanske blir lite som en mini reunion. Ser jag fram emot!

Bild jag hittade på min mobilkamera från Januari. Såg nästan spöklikt ut med kranarna i dimman. Är precis bredvid Cregal art där jag just hade varit och beställt kilramar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0