En fikafredag

Nu har jag lagt till några fler låtar så ni har ännu mer att lyssna på. Nina Hynes, Super Extra Bonus Party och Gemma Hayes är irländska Indie band som är rätt välkända här men inte så mycket utomlands. Sen har jag slängt in lite Stina Nordenstam, Ani DiFranco, Electric Light Orchestra, en till David Kitt låt, hans mest kända, Camera Obscura, Regina Spektors The Call från Narnia soundtracket, Bat For Lashes som var förband åt Radiohead etc.

Annars har det varit en riktig fika dag idag. Jag älskar att sitta själv och läsa och dricka kaffe på caféer. Många säger att de aldrig skulle kunna sätta sig ensamma på ett café för att det ser så ensamt ut, men jag gillar att sitta och läsa så, hemma kan jag sällan koncentrera mig på att läsa. Så, först drack jag kaffe och åt en sen frukost scone på Amnesty caféet, sen gick jag på stan lite, köpte take away salad i Gourmet Tart Company och sen drack jag kaffe och läste vidare i "What is art?" av Leo Tolstoy på Java's och så kom Sean dit en stund på sin rast också.

Igår kväll var jag också på Java's en sväng och åt en sandwich och läste lite, hade inte varit utanför dörren på hela dagen eftersom jag inte mått så bra... Smygtog ett par kort med mobilen. Älskar det cafée, och så är det öppet till 3 på morgonen!

Nu måste jag packa lite grejer för vi ska till Westport över helgen. Imorgon ska vi äta på Nepalesiska restaurangen med Anthony och Sean McFadden och fira lite att det var Sean McFs födelsedag förra veckan.

Enda är att jag känner mig så taskig som inte kan gå på Catrionas och deras vernissage imorgon eftersom jag sa att jag skulle komma. Hon messade mig i morse och sa att det skulle bli så kul att jag skulle komma etc. och så fick jag skriva tillbaka att jag inte kunde eftersom jag lovat Seans familj att åka och träffa dem och fira Seans kompis födelsedag eftersom vi inte sett dem på 5 veckor och Sean jobbar Paddy's day. Hon blev nog jättebesviken för hon svarade inte... får prata med henne nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Tina

Hoppas ni får en härlig westport weekend.



Så, vad händer annars i ditt konstnärsliv, någon utställning på gång?



Inatt drack jag öl och målade, målade massor, blev förvånad när jag vaknade imorse och hade målat så mycket, 6 tavlor hade jag påbörjat. Inspiration som heter duga.

2009-03-14 @ 11:05:24
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Marie

Heja att gå ensam på café!



Vilken rolig historia det där med mannen som cyklade i full kontorsmundering. Jag blev glad när jag läste den.

2009-03-14 @ 15:54:56
URL: http://mariesfinurligheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0