Van Morrison och mamma.

Fan, vet ni vad jag drömde i natt?! Jag drömde att jag och mamma var på semester i Belfast, och så frågade hon en taxichaufför om han kunde skjutsa oss till det området där Van Morrison bor, för att hon är så stort fan av honom. Det var kväll och vi åkte jättelänge, till nåt område långt norr om centrum och taxametern tickade på upp till 11 pund, som vi tyckte blev rätt dyrt. Fan, det var ju här i närheten den där Real IRA skjutningen ägde rum! tänkte jag och blev lite rädd. Taxikillen släppte av oss i ett radhusområde som bestod av små låga hus utan trappor, typ som ett äldreboende. Vi gick fram till dörren där han och hans fru bodde och jag ville bara att vi skulle ta ett kort på huset, men då ringde mamma på och en liten tant öppnade. Det var hans fru. Då stod Van där bredvid henne helt plötsligt och han var en jätteliten gubbe och såg riktigt timid ut och sa ingenting medan frun prata. Sen ville mamma ta kort på henne och Van så han lunkade med ut på gården och jag tog fram kameran. Jag tog kortet men det blev alldeles mörkt för blixten var så svag. Jag kom på att jag ställt in svagare blixt på kameran, men det här var inte min systemkamera utan den vanliga lilla kameran, så jag visste inte vilken knapp jag skulle trycka på för att ändra på det, och då började Van röra på sig, så jag hann inte ta något mer kort.

Som tur var så väntade taximannen på oss, så vi kunde åka tillbaka direkt efter och jag tänkte att fan vad coolt, att vi träffat Van Morrison. Men tyckte det var konstigt att han bodde i det lilla radhuset, han som var typ rik stjärna... Haha vilken dröm va?!


Måste ha blandat ihop en massa saker, för jag och mamma pratade i telefon igår kväll och vi pratade bla om IRA grejen, och så var ju jag i Belfast nyligen och Van Morrison är därifrån. Jaja, i verkliga livet så är mamma iallafall ett jättestort fan av Van. (haha, rimmar ju). Hon har väl i stort sett alla skivor, lyssnar jämt på honom etc. men han är ju en sån himla surgubbe privat så man nästan retar sig. Minns när vi var på hans konsert i Göteborg 2003. Han var jättebra, men sen orkade han inte ens bry sig om att göra nåt extranummer trots att alla stod upp och klappade skitlänge... jävla gubbe haha!
Men, måste hålla med om att mycket han gjort är bra. Sean har kommit på att han är precis lik Sam Spud, figuren på irländska chipsmärket Taytos påsar. Vi skickade en sån påse till mamma för några veckor sen bara för att retas ;)


Van Morrison?


Sam Spud?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0