Värmland, vikingar, Volvo...

Halvkollar lite på en film som heter The Vikings från 1958. Storslagen som filmer var på den tiden. I filmmusiken spelas "Ack Värmeland du sköna" Kanske inte så viking, men åh så fint!

Jag åt just en jättegod middag. Var på Tesco och handlade lite igår när jag köpt klänningen. Tesco är min favoritmataffär, har mycket mer grönsaker etc. än vad Dunnes har, synd att det ligger så långt bort att man aldrig kan köpa för mycket eftersom det blir så tungt att bära.

Gjorde pasta med mange touts, körsbärstomater, chestnut mushrooms, basilika, färsk ingefära, pesto och vitlök. Sååå gott! Har så det räcker till imorgon också, för Sean lär ju inte vilja ha nåt när han kommer hem för han hatar svamp! Och jag som älskar svamp!

Imorgon kommer vi stänga turistbyrån mellan 13.00-15.30 för vi ska på en presskonferens om Volvo Ocean Race. Överallt i stan håller de på och målar, städar gatorna och fixar iordning på olika sätt. Det stannar i Galway 23 maj - 6 juni och åker sedan vidare till Göteborg. Kommer nog vara många svenskar i krokarna under dem veckorna!


Här är ett kort som Jim Ricks tog under 126 galleriöppningen i lördags och har lagt upp på Facebook. Om ni kollar noga så kan ni se mig stå där och prata med Michaele Cutaya. (Jag har knut i håret). En sån himla bra kväll det var!

Nu väntar jag på att Sean ska komma hem så vi kan gå en promenad och sen om jag hinner ska jag hennafärga håret. Annars får det vänta tills imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0