So Tonight That I Might See

I tisdags kväll var jag med Sean på Fantastic Mr Fox. Vilken underbar film!!! Kan inte vänta tills den kommer på DVD så man kan få se extramaterial m.m Barnfilmerna är bättre än vuxenfilmerna på bio just nu. Up var också jättebra, men Mr Fox var allt strået vassare. Och så är ju George Clooney och Meryl Streep rösterna. Kan inte bli dåligt då! ;)

Igår kväll var jag på Hope Sandoval konsert i The Roisin. Träffade på en hel del folk jag kände där så det var kul! Hon var sångaren i ett av världens bästa band: Mazzy Star. Fantastiskt band som höll på på 90 talet. Nu körde hon bara solo grejer, köpte hennes nya soloskiva för ett par veckor sen så jag kunde lyssna in mig. Hon visade psykadeliska filmsekvenser som backdrop. Fick mig att tänka på Pink Floyd och Velvet Underground, och Stina Nordenstam. Några andra favoritband. Men hon är väldigt eccentrisk. Vill inte att publiken ska föra oväsen, hade lamporna släckta så man knappt kunde se henne, de stängde baren medan hon sjöng etc. Men MUSIKEN, det var ju den vi var där för. Vilken röst!

Här är Into Dust med Mazzy Star från deras album "So Tonight That I Might See" sånger som liksom kramar hjärtat i kroppen på en. Ni som bor i Sverige och har tillgång till Spotify kan säkert hitta både Mazzy Star och Hope Sandoval där om ni vill lyssna mer. Har alla tre album men frågan är om den ovannämnda inte är den bästa ändå. Låten Five String Serenade är en av mina absoluta favoriter, men den fanns inte på youtube.




Sean drack några pints med några jobbarkompisar och kom visst till The Roisin senare när konserten höll på och pratde med Eoin längst bak, men det visste inte jag, för jag var ju längre fram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0