Alice i Underlandet Spotify spellista

Okej, så jag har satt ihop en Alice i Underlandet inspirerad spellista i Spotify. För er som har det så kan ni klicka på den här länken:

http://open.spotify.com/user/afoggynotion/playlist/6qYUCFwzcjD0hlD8BYHvNu

Jag har blandat låtar from senaste filmens soundtrack, tecknade disneyfilmens soundtrack och andra låtar som har med Alice att göra/bara passar in för att de är lite drömska och sagolika.

Gong, Jefferson Airplane, Bat For Lashes, Turid, Kate Bush, Joni Mitchell, Bo Hansson etc. Hoppas ni gillar det och om ni vill höra mer av nån vissa artist så kan ni ju alltid klicka er vidare.

Enjoy!!

Här är ännu ett kort ur min Alice i Underlandet serie från 2006.

Förresten så är det så himla kul för min brorsa ska komma hit och hälsa på i en vecka runt min 25-års dag den 14 april. Ska boka biljetter år honom i kväll. Han har inte varit här sen Juni 2007 så det ska bli kul att visa honom allting!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Himla fin och mysig lista!

2010-03-09 @ 17:56:04
URL: http://enoughisenough.blogg.se/
Postat av: Bögen från Dalarna

Haha, vilken härlig bild!



Och jag håller med dig om det du kommenterade. Det blir inget speciellt med 3D nu när allt ska göras i 3D, typ. Det ska vara speciellt och ingen vana. Men det är intressant! Dock hade jag velat ha lite fler effekter i Alice i Underlandet men det var bra ändå. Avatar måste vara grymt i 3D. :)

2010-03-11 @ 15:54:27
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0