Sen målade hon en varg.

Jag målade den här masken idag. Ska vara till Catrionas djungelfest imorgon. Först tänkte jag: finns vargar i djungeln? men så kom jag på att Mowgli växte ju upp bland vargar, så det finns ju så klart!

För övrigt håller jag på att bli sjuk. Näsan rinner, halsen värker, jag fryser och känner mig konstig i kroppen. Hoppas det inte är influensa! Det är så olägligt så det finns inte, jag tänker absolut inte missa festen imorgon!

Läste vidare i Anna Karenina i Java's har läst lite över halva nu. Gud så spännande, och bra, det går knappt att slita sig! Var även på turistbyrån och hämtade min uniform. Kul att träffa dem igen men jobbigt att bara ha en vecka av bohemliv kvar...

Det går förresten väldigt bra i ateljén just nu. Håller på med målning nummer tre till utställningen i Dublin med Shane och Carolyn. Har inte känts så här bra sen jag höll på med Maeves '(Un)Familiar' projekt runt jul!


Kommentarer
Postat av: Art By Tina

Åh så fin. Jag vill också måla masker. En påfågel. Vet inte varför men jag har kännt en stark längtan efter att måla en påfågel ett bra tag nu så det är nog dags att skapa fram en. Fats jag har ju ingen mask så det får bli på canvas. Eller kanske ska variera mig lite och plocka fram akvarellerna.

2010-05-16 @ 19:35:12
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Angelica

Vilken snygg mask! En sån vill jag ju oxå ha!! =D

2010-05-30 @ 18:09:16
URL: http://vastlustflocken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0