Gamla bekanta och self promotion

Nu har jag ägnat en stor del av dagen till self promotion :) Jag har skickat e-mail till en massa folk jag känner och vissa strategiska kontakter också och promotat min hemsida. Min art history lecturer (förra året) Marion skrev att hon var imponerad och en av mina favoritartister the fabulous Nina Hynes som jag även känner, skrev att hon älskade min animation och skulle hyra mig för att göra en animationsvideo till en av hennes sånger direkt om ekonomin tillät :)

Blev aldrig av att jag åkte till skolan idag. Först sov jag till halv 11, var död efter igår kväll, sen duschade jag, jobbade med datorn etc. och sen gick jag runt i stan. Glömde att det var onsdag och jordgloben i second hand affären skulle säljas, så jag missade den!! attans för den var cool!

Sen gick jag till den japanska restaurangen och åt sushi och drack rostat grönt te medan jag förberedde några bilder till en ansökan jag ska göra., hade med datorn.

Nu är jag hemma och ska snart gå och träna. Känner inte för det, men har inte varit sen i fredags så måste gå idag.

Var i bokhandeln och köpte ett Circa art magazine från förra vintern, för både vår external assessor förra året, min tutor Fionna, tjejen som hade föreläsning igår etc. är med i det numret.

Sen så var det så lustigt för jag gick just och tänkte på Selma Makela, en jättetrevlig tjej som gick i fyran förra året. hennes mamma är finsk så jag har kommit på att efternamnet från början nog var Mäkelä. Hon är dock uppvuxen i london, har en grekisk far etc. Hade inte sett henne på länge. Sen gick jag in i sen second hand affär och så stod hon där, läskigt!

Kul att ses i allafall och vi pratade en stund medan hennes dotter köpte något smycke. Hon håller på och jobbar mot en utställning i Galway arts centre i september och vi pratade om konst m.m

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0