Flytta tavlor och sånt

Jag jobbade till 4 idag. Sen mötte jag Sean utanför turistbyrån och vi åkte ut till college för att bubbelplasta och bära hem så mycket vi kunde bära av de målningar och anteckningsböcker som visades under assessment veckan men som inte ska vara med i utställningen. Vi stressade som idioter för vi kom först dit efter halv 5 och college stängde 5. Träffade Sarah, Maria och Alanna där som hastigast.

Vi lyckades få med oss två stora tavlor och två påsar fulla med notebooks och mindre tavlor med bussen. Jobbigt, men det gick! Nu behöver jag bara åka in en snabbis imorgon och ta hem den sista tavlan och sätta upp en prislista och sen är allt klart! Ska bli så kul!

Jag känner mig mycket bättre än vad jag gjorde igår för våra betyg var uppsatta på väggen i college när jag kom dit och som jag hoppades så fick jag en "First class honours" den högsta betygsgraden :D Nu har jag alltså en First class honours degree in Fine arts. Tänk att fyra år gått så fort!

Nu ska jag sticka klart min arm-mudd grej jag håller på med (svår att förklara) och skriva ut prislistan på skrivmaskinen. Igår kväll färgade jag håret orange med henna. Trodde det skulle bli mer rött än det blev, det är nämligen helt orange ;) Men får väl göra om det igen om ett par veckor om jag orkar, kan ju inte heller ha det för knallrött när jag jobbar på turistbyrån, för de vill väl inte att man ska sticka ut för mycket där ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0