Westlife spelar i stan ikväll...

Men det är ju inte direkt min typ av musik, så jag ska inte dit! De spelar i Pierce stadium ute i Salthill. Alla rum i stan var i stort sett fullbokade pga detta så jag var glad att jag slutade redan halv 2 på turistbyrån så jag slapp kämpa med att hitta boende åt folk, det blir det nog med besvär med under arts festival veckan och race week i juli.

Åkte till college och slog in min tavla som ska till Student art awards tävlingen och lämnade dne i korridoren. Flera besvikna besökare konstaterade att utställningen redan var halvt nedplockat och de trodde att det skulle vara öppet hela dagen. Vet inte varför de ville att alla skulle ta bort grejerna redan från kl 2 på lördagen, stod ju i katalogen att det skulle vara öppet den 21 med, så det är lite kasst!

Träffade på Maeve som hastigast. Hennes partner är så trevlig, så pratade med honom en stund. Han berättade att hon var med i en bilolycka för ett par månader sedan så har haft konstant smärta och fick vara sängliggande i ett par veckor. Stackare! Har ju inte träffat henne sen hennes vernissage i början av april... Tycker så mycket om henne så önskar vi kunde ses oftare... Hon skickade mig ett email för ett par dagar sedan där hon gratulera mig för att utställningen blev så bra :)

Jo, alla säger positiva saker om min utställning, så får väl leva på det och försöka komma över det faktum att jag inte sålde någonting ;)

Ska nog pröva att ringa till mamma nu.

Oh ja, vi hade inget vatten på hela kvälen igår och inte i morse heller, men nu när jag kom hem halv 5 så var det tillbaka. Strax efter knackade rörmockaren på dörren, men han fick snällt vända på klacken :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0