Nya tavlan är färdig

Jag åkte till college efter att ha skrivit förra inlägget och spenderade två timmar med att fixa till blobben i mitten av tavlan. Kanske inte syns så bra på bilden, men skillnaden är rätt stor. Byggde upp med flera tunna lager i gult, grönt och vitt tills jag fick till rätt transparens och färgton.

image418

Sen gick jag in till stan via Terryland och kollade en snabbis i djuraffären. De hade fått in en massa möss, det är dock ett djur jag aldrig tänker skaffa. Är inte rädd för tammöss men hatar vilda möss och när man får in dem i huset! Det var musinvasion i stallet hemma i Sverige vid jul och det var inte trevligt! Är lite fascinerande att kolla på dem i sina burar med stora knappnålsögon och sitt irrande sätt, men jag har ingen lust att hålla i dem, tacka vet jag kaniner!

En familj hade med sig en vildkaninunge i en mössa och frågade om råd hur de skulle ta hand om den. Den var otroligt söt, men satt bara stilla och de trodde att den kanske var sjuk/inte fått mat. Hoppas de inte stal den från mamman och trodde den avr övergiven bara...

Jag handlade lite frukt i Tesco; jordgubbar, clementiner och äpplen. Gott! Sen gjorde jag sallad och åt min sista sushirulle från igår. Det var gott förutom att salladsbladen jag köpt (mixade blad) smakade som maskros, så jag ska inte köpa dem igen!

Nu sitter jag här med datorn och kollar runt lite och lyssnar/kollar på The Last Waltz med The Band som går på MGM. De är ju så bra! Saknar pappas The Band skivor... Och nu sjunger Neil Young!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0