Så målar hon äntligen!

Idag tog jag äntligen fram mina oljefärger och penslar och målade en liten tavla baserad på ett foto jag tog vid en tunnelbanestation i Prag. Det kändes som om jag inte gjort något uppehåll i målandet sen college slutade, för det flöt på bra. Jag har en till duk kvar att måla på som jag grundat, så den kanske jag gör imorgon.


Mina målargrejer på köksbordet. Önskar att jag hade en atelje eller åtminstone att eget skrivbord. Finns ju ett skrivbord i sovrummet, men det tas upp av Seans dator och det finns ingen annan plats för den...


Så här blev bilden, men färgerna är bättre i verkligheten.

Innan jag målade så var jag på FAS kontoret och kollade jobbannonser, men hittade inga att ansöka till. Jag fikade även med Sean på Amnesty cafét och sen köpte jag brownbread i ett bageri och grönsaker i greengrocern runt kvarteret.

Nu på kvällen lagade jag champinjoner, plattärtor och kikärtor med buckwheat tagliatelle. Lade i en stor vitlöksklyfta (hackad) så det blev lite väl mycket vitlök så min andedräkt luktar nog mycket nu! Kollar på Canadas next top model just nu i brist på annat att göra.

Imorgon börjar min sista vecka med jobb på turistbyrån. Det kommer kännas konstigt att sluta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0