Publicerad i Brochure issue two

Jag träffade Niall Moore en snabbis idag, en Galway konstnär som jobbat med en gratis publikation som heter Brochure. Första numret publicerades 2006, men nu har han tagit över och gett ut nummer 2. Det har blivit lite fördröjt, för han kontaktade mig redan i slutet av sommaren och ville ha med en bild på en av mina tavlor. Nu gav han mig alltså tre exemplar av denna gratis broschyr som innehåller artiklar om 126 gallery (där jag är medlem ni vet), Irish Artist Led Archives, Ard Bia Berlin (ett galleri som ägs av en kvinna från Galway).

Det coola är att alla andra som är med är etablerade konstnärer, bla Aideen Barry, en av irlands mest framgångsrika unga konstnärer, min förra lärare John Brady etc. Så jag är den enda nyutexaminerade konstnären. dessutom finns länkar med till alla medverkandes webbsidor längst bak samt en onine sida som innehåller info om alla oss medverkande samt artiklar:
http://www.aandgltd.com/ (här kan man även ladda ner en PDF version)
www.brochure2.wordpress.com

Brochure finns tillgänglig i Galway Arts Centre, G126 gallery, några andra konstställen runt om i landet samt i Ard Bia galleriet i Berlin så det är skitbra reklam! Kanske får lite mer trafik till min hemsida nu då :)Kommentarer
Postat av: Ingrid

Vad roligt! Tavlan som är med där är ju hur fin som helst.

2009-01-30 @ 18:18:13
URL: http://enoughisenough.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Men åh, vad häftigt! Ja, han känns liksom jättekänd men ändå okänd på något vis. Kanske jättekänd för de som läst konstvetenskap och okänd för övriga haha. Bra konstaterat av mig, gud, jag är så mätt att jag inte kan tänka.

2009-01-30 @ 18:37:58
URL: http://enoughisenough.blogg.se/
Postat av: Lotta

Grattis!

2009-01-30 @ 20:03:25
URL: http://dreamsalive.blogg.se/
Postat av: Tina

Vilken chans att synas!

Grattis till det, vilken toppen grej.

Fast lite avundsjuk är jag allt...=)

2009-01-30 @ 20:04:49
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Tarziii

Fan vad action! :O

2009-01-30 @ 23:11:54
URL: http://tarziii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0