Målat hela kvällen.

Minns inte när jag sist varit såhär oaktiv på bloggen. Men har inte haft tid eller lust och då får det hellre vara ett par dagar.

Igår var vi och åt gratis på Jury's Inn hotel med folk från jobbet. De visade runt oss på hotellet och gav oss ägghalvor och grejer till förrätt och sen fick vi vin och lax, bakad potatis, ris, grönsaker etc till huvudrätt och morotskaka, cheesecake och kaffe efter det. Först hade jag inte tänkt gå eftersom jag var där på en liknande grej förra året, men eftersom jag inte hade nån mat hemma så tänkte jag att jag lika gärna kunde gå dit och gratisäta lite haha!

Idag har jag varit i studion hela kvällen. Den här målningen har jag hunnit göra av en trasig air conditioning unit på taket till Hynes yard Car park. Är lite smånöjd faktiskt. Första målningen jag gjort i ateljén eftersom jag höll på med animationen innan.

Så här ser det ut här inne nu. Måste städa iordning lite och tvätta penslarna:

(---)
Ahh, haha nu har jag fått officiell approval på min målning haha :) Chattar lite med folk på twitter, bla Sharon Corr och lade upp en länk på målningen och när hon såg den skrev hon:

"That's fabulous cecilia!" Haha, nu är jag glad!


I förrgår hade vi Hitchcock kväll hos Catriona som planerat. Hon hade lagat god mat och sen åt vi en massa popcorn och kollade på "Mannen som visste för mycket" Det var hon, jag, Siobhan och Caroline. Såå trevligt!

Innan jag gick dit hann jag även med att rita av ett annat foto från Hynes Car park med färgpennor:


Tycker dock knappt att jag ser Sean alls, trots att vi bor ihop. Vi jobbar hela dagarna båda två och sen är jag i ateljén hela kvällarna. Det är verkligen hårdkörning för min del just nu!

Kommentarer
Postat av: - H*

- najs !

2009-07-04 @ 00:38:34
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: Linn

Hej! Såg att du hade gjort en paj på quinoa och brunt rismjöl förut. Är allergisk och skulle jätte gärna vilja veta vad du hade för recept för att göra denna pajbotten? Om du har det kvar? Kanske du kan svara i min blogg eller till min mail i så fall. Hoppas helgen varit bra.:) //Linn

2009-07-05 @ 17:11:23
URL: http://mysprinsessan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0