Vernissage i Engage studios

Ursäkta än en gång att det inte blivit mycket uppdatering på senaste tiden. Jobbar och har fullt upp med olika saker mesta tiden. Sist jag skrev hade jag just varit på Quadrophenia på Galway Film festival, jag gick sedan på ett par till filmer; premiären av en irländsk film som heter "One hundred mornings" som var himla bra, och skådespelarna var där etc. Gick även på en screening med olika stop motion kortfilmer som var asbra också på söndagkvällen.

Idag hade vi vernissage i Engage studios av en utställning som pågår under Galway arts festival. Jag visar mina tre senaste målningar, de två jag visat här på bloggen innan och en tredje jag hunnit göra sen dess. Flera av oss hade även våra ateljéer öppna så folk kunde kolla där inne också. Sean var där och jag pratade med lite olika folk som jag inte haft chansen att prata med tidigare som har ateljé på samma ställe som mig eller har någon annan anknytning till konstvärlden. Fick mycket bra feedback av nya ordföranden för G126 gallery som spenderade lång tid inne i min ateljé och kollade på allt, så det var kul.



Maria Brennans tusen pappersbåtar.

Angela O'Brien


Mina tre

Min senaste tavla som jag gjorde i fredags.


Maria Brennans ateljé

Virag Varga


Min ateljé

Jag och mina tavlor



Fick gratisbiljetter från jobbet. Man fick välja en grej var att få två biljetter till. Upptäckte att man kunde ha fått biljetter till de större gigen med Primal Scream, David Gray och Bon Iver också. Sucks a bit när man redan beställt biljett till Primal scream och betalat 47 euro för den... Men Penguin Cafe Orchestra ska vara bra iallafall, så ser fram emot att gå på det ändå.

Efter vernissagen åt jag och Sean middag på BK's wine bar. Jag åt min vanliga potatisomelett. Gott! Det är visst frankrikes nationaldag idag så vi fick ett gratis glas vin för att fira.




Imorgon är det vernissage i Galway Arts Centre och G126 galleriet. På lördag är det vernissage i Universitetet med Lorg printmakers och idag var jag även och kollade in utställningarna i the festival box office på lunchrasten. Jag gillar Galway Arts Festival, konst och kultur överallt.

Kommentarer
Postat av: Tina

Åh kul att vernissagen gick bra och att du fick chans att träffa intressanta människor. Vackra tavlorna är. Vackert blåa, kan riktigt höra måsarnas skrik.



Nu har jag packat festivalväskan. Off I go.

2009-07-15 @ 10:42:50
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0