Do androids dream of electric sheep?

Jag gjorde klart min stora tavla nu på kvällen, fixade till lite smådetaljer. Känns bra att ha den färdig.

De bruna och vita dukarna på väggen håller jag på och grundar.

På eftermiddagen gick jag en promenad. Vädret har varit mulet på sistone men idag var det helt underbart, soligt och ganska varmt. Betalade hyran och hälsade på Catriona i konstnärshandeln en snabbis och bestämde om imorgon (vi ska ju på Alice pre-screeningen). Det ringde en tjej från Hot Press magazine i morse och sa att Tea partyt ska vara klockan 6 och sen börjar filmen halv 7. Om man ville kunde man klä ut sig till mad hatter, de skulle visst dela ut nåt pris till den bästa hatten, men jag har tyvärr ingen hatt och kommer inte hinna få tag på nån heller, skulle bara ha gått om man åkt till Dublin eller nånstans där det finns lite mer vintage affärer och sånt, så jag kanske klär ut mig till Alice istället, har ju några klänningar.


Hittade den här lilla tavlan i en välgörenhetsaffär för en euro. 60-tal.

Läste ut Kafkas "The castle" i lördags (känns alltid lite sorgligt när bra böcker tar slut), så idag köpte jag Philip K Dick's "Do androids dream of electric sheep?". Det är en filosofisk sci-fi roman som Blade Runner baserats på. Minority Report och A Scanner Darkly är också baserade på hans böcker (med samma namn). Läste en stund på Java's och den är himla bra så här långt!


Hade en jättebra lördagkväll förresten! Fest hemma hos Catriona och senare en sväng till Ashlee´s house warming party, The Dáil bar och ett headphone disco i The Roisin. Måste även säga att det har varit så oerhört kul att följa sveriges framgångar i OS. Kommer att sakna SVTs websändningar. Det känns som om en daglig länk till Sverige liksom har klippts av nu när det är slut. Och gud vad jag skrattade när jag kollade på det bästa från "Uppvärmningen" som sändes online en kvart innan de ordinarie sändningarna varje dag. Särskilt när de härmar en massa folk! Finns på svt.se/sport.

Nu ska jag kolla på Disneys tecknade Alice in Wonderland för att komma lite i stämning för imorgon. Jag är så taggad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0